Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La Policia Local de Llavaneres preveu sancionar fins a vuit persones per consum d'alcohol a la via pública

Els fets van passar durant la matinada de dissabte 21 de maig, quan els veïns van trucar a la Policia pels sorolls que ocasionaven. Els agents van identificar-los i van aixecar vuit expedients sancionadors. Segons la nova ordenança de civisme i convivència ciutadana, aquests fets són faltes que poden arribar als 750 euros de multa.

Entre les persones identificades, hi havia una menor d'edat, per la qual cosa la Policia va requerir la presència dels pares. A més de consum d'alcohol, els agents van detectar tinença de substàncies estupefaents, un fet que serà sancionat d'acord amb la Llei Orgànica 4/2015 de Seguretat Ciutadana. Durant les darreres dues setmanes, la Policia Local ha aixecat actes a altres persones per tinença i consum de drogues a la via pública.

A aquestes denúncies per consum d'alcohol i substàncies estupefaents a la via pública, s'hi han d'afegir d'altres interposades pels agents de la Policia Local en diferents punts del municipi. Un dels casos més destacats va passar al Mirador, quan la Policia va identificar tres menors com a pressumptes autors del llançament de pedres a les cases que hi ha just a sota. El cos de seguretat municipal estudia quines accions emprendrà contra aquests menors.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla