Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç acollirà una performance constructiva adreçada a infants

El pròxim 25 de juny, la pista annexa del pavelló municipal es convertirà en "La città Infinita", una activitat on els participants podran deixar volar la seva imaginació i creativitat per construir una ciutat utòpica  amb materials reciclats

"La città infinita" és una performance de joc constructiu que utilitza materials industrials reciclats per crear i recrear espais urbans. Els “maons” per construir la ciutat són objectes de diverses formes i mides. Amb aquestes peces de joc i la creativitat dels infants, és possible dissenyar de tot: les seves cases, grans obres públiques i sobretot carreteres que connecten als participants, permetent la trobada i l'intercanvi d'idees entre tots, donant vida a un joc potencialment infinit.

L'activitat, organitzada per les regidories d'Ensenyament i Infància i Joventut, està destinada a infants a partir de 4 anys.