Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sant Vicenç de Montalt aposta pel turisme sostenible i de qualitat
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt aposta pel turisme sostenible i de qualitat

Amb el suport de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, el consistori aposta per la promoció d’un turisme de qualitat i sostenible en el marc de l’Agenda 2030 i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per l’Assemblea de les Nacions Unides.

És per això que l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme ha posat en marxa una campanya de sensibilització adreçada a turistes, residents i agents turístics del municipi, i molt especialment als hostes dels habitatges d’ús turístic. Actualment, Sant Vicenç té registrades més de 140 llicències d’aquest tipus d’allotjament.

L’objectiu de la campanya és promoure un turisme sostenible i de qualitat. En aquest sentit, s’ha dissenyat una guia en què es convida les persones usuàries d’aquest tipus de turisme a conèixer la població i els costums locals i a gaudir de Sant Vicenç i de la seva gent, i en què es fa un recull de bones pràctiques basades en el respecte per l’entorn, el veïnatge i el medi ambient, així com en el coneixement de normes cíviques, de seguretat i sanitàries.

La infografia recull una desena de consells i recomanacions, com gaudir al 100% de Sant vicenç de Montalt, promoure l’estalvi energètic, moderar l’ús de l’aigua, afavorir el reciclatge, reduir els sorolls i respectar el descans de veïns i veïnes, la natura i les platges. També, anima a caminar o a utilitzar mitjans de transport més sostenibles com la bicicleta, el bus o el tren i convida a descobrir el comerç i la gastronomia local.

Els establiments turístics i els allotjaments d’ús turístic del municipi que ho desitgin podran col·locar el decàleg de bones pràctiques del viatger responsable de manera visible als seus espais. A més a més, La guia ha estat editada en tres idiomes: català, castellà i anglès, i compta amb un codi QR per a poder descarregar-se el document.

Aquesta campanya segueix la línia que planteja el Pla de Màrqueting turístic i sostenible de Les 3 Viles, que s’està treballant de manera conjunta amb els ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d’Estrac.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla