Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt es prepara per celebrar la diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional el pròxim diumenge 11 de setembre

L’acte començara a les 11 del matí davant del monòlit de l'Onza de Setembre i l'Ajuntament convida les entitats, associacions, col·lectius, partits polítics, centres educatius i a tots els santvicentins i santvicentines a sumar-se a la celebració. 

Després de la lectura del Manifest 2022, a càrrec de l’alcalde, Víctor Llasera, se celebrarà l’ofrena floral. Una any més, l’acte comptarà amb la participació de la Colla Gegantera i l’Orfeó Parroquial El Delme que interpretarà el Cant dels Segadors i altres obres del seu repertori, i finalitzarà amb una audició de sardanes, a càrrec de la Cobla Premià, i un vermut popular.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla