Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Agència de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya obre la nova línia d’ajudes pel pagament del lloguer
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Agència de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya obre la nova línia d’ajudes pel pagament del lloguer

Les sol·licituds es podran presentar electrònicament i presencialment a les Oficines locals d’habitatges. Es recomana presentar les sol·licituds electròniques i és imprescindible l’IDCAT MÒBIL per fer la tramitació telemàtica. 

Aquestes subvencions es destinen a les persones físiques que en el moment de presentar la sol·licitud tinguin fins a 36 anys, que compleixin els requisits que estableix la base 4, i siguin titulars d’un contracte de lloguer o cessió d’ús d’un habitatge o d’una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla