Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Caldes d'Estrac acull una sessió dedicada a les empreses del sector de la restauració

En el marc del programa ‘Treball, Talent i Tecnologia’, impulsat conjuntament pels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona i també la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), Caldes d’Estrac acollirà una sessió dedicada a les empreses del sector de la restauració.

El seminari tindrà lloc el 18 d’octubre, de 17 de la tada a 20h del vespre, i s’impartirà la proposta a les instal·lacions de l’Hotel Dynamic. La formació començarà de la mà d'Ivan Melero, de Wip Connect, que parlarà de restauració rendible i eines de gestió.

Tot seguit, serà el torn de Roger Peries, que abordarà el màrqueting gastronòmic i la generació de noves oportunitats de negoci. En darrer lloc, intervindrà Sebastià Guirao, de T2app, que profunditzarà en les solucions de control i seguretat a l'hostaleria. Així mateix, a mitja tarda, es convidarà a totes les persones assistents a un pica-pica per berenar.

Les empreses del sector de la restauració interessades hauran d’inscriure’s prèviament a través d’un formulari en línia a la pàgina web oficial de Les 3 Viles (www.les3viles.cat).