Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La deixalleria de Les 3 Viles amplia els seus horaris

La deixalleria de les 3 Viles obrirà de dilluns a diumenge. L'objectiu és permetre l'accés a l'equipament en franges horàries en què, fins ara, restava tancada, com ara el diumenge tarda i els dilluns. Aprofitant aquest canvi, també s'ha optat per unificar l'horari d'estiu i d'hivern, així que a partir d’ara serà el mateix durant tot l’any. 

Es podrà accedir a la deixalleria situada entre Sant Vicenç, Caldes i Llavaneres de dilluns a divendres de 10h a 14h en torn de matí i de les 16h fins les 19h a la tarda. Els caps de setmana, l’horari serà el mateix, tot i que al torn de tardes el servei s’allargarà fins les 20h del vespre. 

Es tracta d’una instal·lació tancada i vigilada, on només tenen cabuda els residus que no poden ser dipositats en els contenidors del sistema de recollida municipal com ara pneumàtics, bateries, olis vegetals i minerals o material electrònic entre d’altres. La deixalleria està equipada amb diferents tipus de contenidors, segons tipus de materials. A més, per als residus especials, compta amb un recinte tancat, aïllat i protegit de la pluja.