Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La Fira de Nadal arriba a Sant Vicenç de Montalt amb una nova versió més ampliada

La Fira de Nadal, que ja arriba a la seva 10a edició, tindrà lloc el cap de setmana del 10 i 11 de desembre a la plaça del Poble i els carrers Major i Sant Antoni. Novament, s’hi podran trobar diferents parades de restauració i serveis  que conformen una bona mostra de l'oferta comercial de la localitat. L'objectiu de l'Ajuntament amb aquesta acció és dinamitzar l'economia local de cara a la campanya nadalenca.

La fira estarà oberta d'11 del matí a 14 h del migdia i a les 17h de la tarda fins les 20h del vespre.  Pel que fa a la programació, hi haurà tallers, photocall nadalenc, actuacions musicals, ludoteca, desfilades de moda, conta contes, espectacles familiars, entre d’altres activitats nadalenques.

També en el marc de la fira, el dissabte a les 12 del migdia tindrà lloc la inauguració del Pessebre Monumental ‘La llegenda del pantà´, una creació dels Amics dels Pessebres.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla