Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
S'obre la inscripció per a participar en el Concurs de Pessebres
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

S'obre la inscripció per a participar en el Concurs de Pessebres

Des de l’any passat, la regidoria de Cultura i Festes amb la col·laboració dels Amics dels Pessebres recupera el concurs de pessebres que històricament s’havia organitzat al municipi amb l’objectiu de potenciar la Cultura Popular, motivant als santvicentins i santvicentines en la construcció d’un pessebre.

El Concurs de Pessebres està obert a tots els veïns i veïnes i s’hi poden presentar tot tipus de pessebres, classificats en tres categories: infantil (nens/es fins a 12 anys), popular o tradicional i artístic.

Es tindrà en compte la creativitat, l’originalitat, el grau de dificultat, els materials utilitzats i el valor artístic. Els pessebres poden ser construïts en qualsevol material, estil, tècnica i mides. 

Les inscripcions es podran realitzar: 

  • Telemàticament: a través d’un formulari disponible  aquest FORMULARI fins el 30 de desembre
  • O bé, Presencialment: els dies 10 i 11 de desembre a la carpa de l’Ajuntament que hi haurà instal·lada a la Fira de Nadal

El dia 3 de gener, el jurat visitarà els pessebres en els domicilis de les persones que hagin fet la inscripció al concurs i en farà la valoració. Durant la visita es realitzaran fotografies del pessebre presentat a concurs. Les visites seran comunicades per telèfon el dia 2 de gener.

PREMIS

  • Premi d’un joc al millor pessebre infantil
  • Premi d’un val per un restaurant al millor pessebre popular / tradicional
  • Premi d’un val per un restaurant al millor pessebre artístic