Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Es renova el paviment de la pista annexa al pavelló Toni Sors

La pista del pavelló municipal s'ha convertit en un espai d'entrenament de diverses disciplines, la principal de les quals és el patinatge artístic. El pas del temps ha provocat l'aparició d'esquerdes i escantells en el paviment de la pista, que poden suposar un perill per la pràctica esportiva, ( sobretot del patinatge)

Les necessitats actuals han portat l'Ajuntament a estudiar la possibilitat d'habilitar aquest espai com a pista poliesportiva tancada i amb capacitat per a acollir esdeveniments esportius federats. Mentrestant, i amb caràcter urgent, des del consistori s'hi estan realitzant treballs de renovació del paviment amb la finalitat de substituir-lo, eliminar-ne els pendents en doble vessant i aconseguir d’aquesta manera que la pista s'ajusti als requisits federatius. Es tracta d’una intervenció que ha estat molt demandada pel Club de Patinatge, que és, com dèiem, el que més ús fa de la instal·lació.

Les tasques de millora suposen una inversió de 99.195,80 euros i es preveu que finalitzin passada durant la segona quinzena de gener.