Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Ja han començat a treballar els sis joves contractats per l'Ajuntament del programa Brigada Jove 2023
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Ja han començat a treballar els sis joves contractats per l'Ajuntament del programa Brigada Jove 2023

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt continu per la formació i la inserció laboral juvenil amb la posada en marxa el projecte  Brigada Jove, que aquest any arriba a la seva 8a edició. La iniciativa, adreçada al jovent santvicentí, té com a objectiu oferir una primera experiència laboral remunerada durant la temporada d’estiu.

Concretament, el programa està format per una noia i cinc nois d'entre 16 i 23 anys, que realitzaran tasques dins la Brigada Municipal de Serveis. Els contractes seran de 25 hores setmanals, treballant cinc hores diàries al matí de dilluns a divendres,  durant els mesos de juliol i agost.

Entre les tasques que desenvoluparan, sempre com a suport i sota supervisió de les persones responsables dels serveis, hi ha feines de manteniment d'espais municipals, entre d'altres. En cada cas, els joves comptaran amb l'assessorament i acompanyament de treballadors municipals.  

A més a més, s'ofereix una formació transversal a les persones contractades, per tal d'afavorir que adquireixin competències i habilitats útils de cara al seu futur laboral.