Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El val escolar de 100 euros es començarà a rebre a partir d’aquest juliol
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El val escolar de 100 euros es començarà a rebre a partir d’aquest juliol

Les famílies dels alumnes de primària rebran aquest estiu dos xecs per un valor total de 100 euros per a la compra de material escolar. Els vals seran per a tots els estudiants que el curs que ve facin primària, és a dir, que estudiïn de primer a sisè, en centres públics o concertats, inclosos els d'educació especial.

Els diners es podran destinar a l'adquisició de llibres, diccionaris, papereria, material d'escriptura, calculadores, motxilles o jocs educatius.

Aquesta ajuda és universal i  l'ha de rebre tothom al marge de la renda de cada llar.Aquelles famílies que no rebin el xec per correu postal el podran activar i descarregar des del web valescolar.cat.