Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

David Oleart torna a ser protagonista per la Festa Major d´Estiu de Sant Vicenç de Montalt

Desprès de l’èxit de la Festa Flower Power by Qu4attro, de l’estiu passat, la platja de La Caleta tornarà a ser un dels principals escenaris de la Festa Major d’Estiu d’enguany.

David Oleart, un dels DJ més sol·licitats, farà la seva aparició la nit del dissabte 12 d’agost, a partir de les 11 del vespre, a l’escenari de la platja, amb una nova edició d’una festa amb música dels 70s, 80s i 90s amb un  format de discoteca a l’aire lliure amb Oleart, Ricky Vives al piano i “two” menvoices.

També hi haurà animació flower, hippi market, foodtruks i moltes més sorpreses..L’entrada a la Festa Flower Power by Qu4attro és gratuïta i apta per a públics de totes edats, i s’anima als visitants que es veisteixen de l’època dels 70.