Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Drons per controlar l'incivisme
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Drons per controlar l'incivisme

La Policia Local de Sant Vicenç de Montalt està fent servir drons per controlar les conductes incíviques dels qui abandonen trastos vells o llancen escombraries allà on no toca. Els agents vigilen des de l’aire les àrees de contenidors i altres punts del municipi on s’hi aboquen residus de manera reiterada. D’aquesta manera, l’Ajuntament vol frenar les conductes incíviques d’aquells que desborden els contenidors, abandonen electrodomèstics, runa o mobles vells al carrer.

El control amb dron de les àrees de contenidors i punts on s’han detectat abocaments s’emmarca dins el pla de xoc de neteja i manteniment de l’espai públic que ha engegat l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per garantir el bon estat dels carrers, les places, els parcs i els elements urbans del municipi, a més de resoldre les incidències detectades i millorar el seu estat general.

Tot i que darrere d’aquest problema, hi ha comportaments incívics d’un grup reduït de persones, la realitat és que aquestes actituds acaben perjudicant la resta de la ciutadania i la imatge de la població.

Per això, la Policia Local intensificarà el seu treball a través d’un control, mitjançant drons, d’aquells punts negres on els contenidors es desborden o s’hi abandonen trastos al costat. No tan sols les àrees de contenidors sinó aquells altres llocs on s’hi abandonen electrodomèstics i trastos vells. Des d’una visió aèria es podrà localitzar de forma ràpida i eficient la persona que realitza un acte d’incivisme a la via pública, i al mateix temps, interposar la sanció corresponent.

L’objectiu de realitzar aquesta acció és el de ser un element dissuasiu i evitar que es produeixen abocaments de residus fora dels espais que no estan habilitats per a deixar-hi trastos vells, aparells electrònics, restes vegetals o residus procedents de la construcció.