Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El pròxim divendres 8 de setembre, la plaça del Poble acollirà la Festa Temàtica Disco 80 i 90
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El pròxim divendres 8 de setembre, la plaça del Poble acollirà la Festa Temàtica Disco 80 i 90

L'activitat arrencarà a dos quarts d’onze del vespre amb la música dels anys vuitanta i noranta com a protagonista. Hi haurà un repertori molt ampli i variat, de molts estils i ritmes diferents, entre els quals, èxits d’ahir, d’avui i dels de sempre. 

L’Ajuntament considera que aquesta és una bona oportunitat perquè les persones joves i les que ja no ho són tant puguin recordar i reviure les seves tardes i nits de ball a les discoteques. Amb tot, Serà una festa un tothom hi podrà trobar el seu espai i la seva música.

L’esdeveniment és gratuït, està organitzat per la Regidoria de Cultura, Festes i Tradicions.