Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El pròxim dissabte, 7 d’octubre, arriba el Correllengua de Sant Vicenç de Montalt
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El pròxim dissabte, 7 d’octubre, arriba el Correllengua de Sant Vicenç de Montalt

La celebració, que tindrà lloc a la plaça del poble, arriba a seva  vint-i-setena edició i enguany està dedicada a la figura de Joan Brossa, el poeta avantguardista català més important de la segona meitat del segle XX. L’esdeveniment començarà a les 17:00h comptarà amb Pilar Abril com a presentadora.

La lectura del manifest, que anirà a càrrec de Pere Lloret, donarà pas a les actuacions de les alumnes de l’Escola Municipal de Música L’Oriola, Aitana fernández i Diana Miravet. Tot seguit, actuarà  l’Orfeó Parroquial El Delme i després serà el torn de la lectura dramatitzada de diversos textos a càrrec de Lolita Puig, Quico Abril, Rosa María Sanjuan i Xavier García de l’Associació de la Gent Gran Els Xurravins i de la Colla Gegantera del municipi.

Tot plegat, L'acte finalitzarà amb un concert de la Raquel Xiberta com a cantant i en Pep Romaguera a la guitarra.