Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Dissabte 20 de gener arriba l’espectacle Concert Kids amb la cantant Gisela

En el marc de la Festa Major d’Hivern, arriba  'Concert Kids', un espectacle musical per a tota la família on Gisela, una fada màgica, carismàtica i amb veu angelical, ens introduirà en un fantàstic i apassionat viatge de moltes aventures Disney.

Gisela Lladó, coneguda per la seva participació en la primera edició d’Operación Triunfo, per ser la veu de les cançons principals de pel·lícules de Walt Disney i l’única artista espanyola en cantar en la gala dels premis Oscar, ens presenta un concert on interpretarà cançons de pel·lícules per tots conegudes. La cita recordem és dissabte 20 de gener al Centre Cívic amb dues sessions, una a les 17h de la tarda i una altra a les 19h, també a la tarda. Entrada gratuïta disponible fins completar l'aforament.