Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Arriba el pròxim 27 de gener l'obra de teatre 'El Nom' al Centre Cívic

En el marc dels actes programats amb motiu de la festa major de Sant Vicenç,el pròxim, 27 de gener, el municipi acollirà la posada en escena de l'obra 'El nom', una història que ens mostra com les relacions familiars, sentimentals i d'amistat es veuen sacsejades a partir d'un fet  tan innocent com triar un nom pel d’un filll. 'El nom' arriba a Sant Vicenç de Montalt de la mà de la Sala Cabanyes de Mataró amb una versió de Jordi Galcerán i dirigida per Enric Punsola. 

Pel que fa a la sinopsi, aquesta gira al voltant d’en Vicenç, que  està a punt de ser pare per primera vegada als quaranta anys. Quan és convidat a sopar a casa de la seva germana Isabel i el seu cunyat en Pere, es retroba amb Carles qui és un bon amic de la infància .Mentre esperen a l’Anna, la companya de Vicenç, que té el costum d’arribar sempre tard, li fan tot un seguit de preguntes sobre la seva paternitat. El nom del nadó que encara ha de néixer és el detonant de la història; una anècdota que converteix un sopar en un camp de batalla on les bales són els retrets d'allò que ningú ha dit i que acaba sortint en el moment més imprevist.

Amb tot, l’obra té una durada aproximada d’1hora i 40 minuts i està recomanda per a majors de 14 anys. Les entrades són lliures fins a completar l’aforament. La cita és a les 7 de la tarda.