Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Obert el termini de presentació d’obres per participar en els Jocs Florals de Sant Vicenç de Montalt

Fins al 30 de març, es pot participar en una nova edició dels Jocs Florals, un certamen literari que organitza l’Ajuntament i que premia les millors obres escrites per persones residents o vinculades al municipi.

Com ja s’ha fet en edicions anteriors, els treballs que es presentin hauran de ser individuals, escrits en català i inèdits. Aquests es dividiran en les modalitats de prosa i poesia per categories segons els grups d’edat que son els seguents: grup A de 6 a 8 anys, grup B  de 9 a 11 anys, grup C de 12 a 14 anys, grup D de 15 a 18 anys, Grup E de 19 a 25 anys, i grup F a partir de 26 anys.

Pel que fa als premis, els participants dels quatre primers grups (A, B, C i D) rebran un val de 50 € que podran bescanviar per llibres. Pel que fa als  guanyadors dels grups E i F el val ascendirà a la quantitat de 100 €. També hi haurà premis pels segons classificats de cada categoria, de participació per als centres educatius i als millors microrelats i relats breus per a persones amb diversitat funcional. 

El veredicte es farà públic el 20 d’abril, en el marc de la Festa de les Lletres. L’Ajuntament, a més a més, enviarà les obres premiades a la fase comarcal de la Mostra Literària del Maresme perquè també hi entrin a concurs.