Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç es prepara per celebrar Carnestoltes el próxim 10 de febrer amb una rua i una festa al Centre Cívic

La rua sortirà de la plaça del Poble a les 17:00h i continuarà per diferents carrers del municipi fins al Centre Cívic El Gorg. Enguany, la rua presenta una important novetat com és la presència del Rei Carnestoltes amb la seva carrossa. Per animar la festa, la música i el ritme aniran a càrrec d’un grup de batucada finalista del concurs televisiu Got Talent edició 2021.

Recordem també que el consistori ha organitzat un concurs de disfresses. Les inscripcions pel concurs es podran fer fins al 7 de febrer a través del web municipal, on hi trobareu tota la informació del concurs, les bases, categories, premis i formulari d'inscripció. D’altre banda, el jurat que valorarà les disfresses tindrà en compte aspectes com el vestuari, maquillatge/perruqueria, grau de dificultat, o la originalitat durant tot el recorregut de la rua.

L'ambient festiu continuarà al Centre Cívic El Gorg amb la música del Dj DJ Straw&Berry, on també hi haurà un berenar i el lliurament del premis del concurs de disfresses. Amb tot, La festa de Carnestoltes està  organitzada per la Regidoria de Cultura, Festes i Tradicions de l'Ajuntament.