Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Es reforça el dispositiu policial a les nits del cap de setmana
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Es reforça el dispositiu policial a les nits del cap de setmana

La Policia Local de Sant Vicenç de Montalt reforçarà la seva presència en els espais públics amb més efectius i més mitjans, sobretot en aquells punts on s’han detectat activitats incíviques. Per tal de reforçar la percepció de seguretat en horari nocturn, els agents portaran a terme tasques de control dels espais públics, d’informació sobre la normativa de civisme i convivència, de control de sorolls i de supervisió de les activitats a la via pública.

Amb la posada en servei d’aquest reforç policial, l’Ajuntament vol refermar la sensació de seguretat i la confiança durant les nits, així com garantir que el municipi continuï sent un poble tranquil i segur.

Cal recordar que la col·laboració activa dels veïns i veïnes amb els seus avisos i informacions és fonamental. Per aquest motiu, el consistori demana a la població que si s’observa qualsevol fet denunciable, contactin directament al telèfon de la Policia Local per tal que hi pugui actuar.