Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt torna a posar en marxa aquest estiu el programa Brigada Jove

El consistori contractarà 6 joves d’entre 16 i 23 anys del municipi per treballar aquest estiu als serveis municipals. Els contractes laborals seran de règim temporal a jornada parcial, com a operari/operària. Les persones selecciones realitzaran una jornada de 25 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a divendres durant els mesos de juliol i agost. 

El programa Brigada Jove, que enguany arriba a la seva novena edició, pretén facilitar els recursos i les habilitats personals, socials i tècniques que necessita el jovent per a la seva inserció al món laboral. Al mateix temps, durant el període de contractació, els joves rebran formació i el personal de l'Ajuntament els assessorarà sobre les tasques que portin a terme i supervisarà els resultats. Tot plegat, amb l'objectiu d'assegurar l'aprofitament formatiu del projecte i el creixement personal dels joves treballadors.

Els requisits formatius de les places són: Estar en possessió del certificat d’escolaritat, titulació equivalent, acreditar amb certificat la seva escolarització o bé disposar de titulació de nivell acadèmic superior. Tambe es necessita tenir els coneixements de llengua catalana de nivell A com a mínim.

Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria es poden presentar al registre general d'entrada de l'Ajuntament del 26 d'abril al 10 de maig d. També es podrà fer de forma presencial a l'OAC o de manera telemàtica amb certificat digital, emplenant una instància genèrica i adjuntant-hi la sol·licitud i la documentació que s'indica a les bases.

Amb tot, Els aspirants que siguin menors d’edat hauran de presentar la sol·licitud amb l’autorització paterna/materna o del  tutor/a legal.