Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
S’habilita a Sant Vicenç de Montalt un nou espai destinat al dol perinatal
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

S’habilita a Sant Vicenç de Montalt un nou espai destinat al dol perinatal

L’Ajuntament ha creat davant del cementiri un espai simbòlic destinat al dol perinatal on les famílies i persones que ho necessitin puguin anar-hi per recordar el seu nadó. Es tracta d’un espai tranquil i acollidor, que convida a estar-hi el temps que sigui necessari.

Aquesta iniciativa té per objectiu donar visibilitat al dol gestacional i perinatal, que sovint les famílies encara han de patir en silenci i soledat perquè no té cabuda en els espais de dol convencionals. El nou espai s'ha habilitat en una zona enjardinada que hi ha davant del cementiri i està presidit per una olivera envoltada de pedres blanques i dos bancs.