Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El Campus Solidari de Futbol torna a l'Índia amb 700 quilos de material
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El Campus Solidari de Futbol torna a l'Índia amb 700 quilos de material

Un any més, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer torna a ser present a l’Índia de la mà del Campus Solidari de Futbol. Un grup format per 20 persones s’han desplaçat aquest mes de maig a Anantapur per treballar, conviure i ensenyar durant 10 dies als nens i nenes d’aquesta zona. Gràcies a aquesta iniciativa, des del 2006, milers de nens i nenes d’aquesta regió ja han pogut gaudir de l’experiència del campus.

A banda del treballs amb els infants i joves, els voluntaris de l’expedició santvicentina també s'ocupen de formar als entrenadors locals perquè puguin seguir ensenyant als jugadors que van passant per l’Anantapur Sports Academy; l’acadèmia esportiva de la Fundació Vicente Ferrer.

La tasca dels voluntaris però va més enllà; Per poder entrenar al major número d’infants possible, també porten a terme altres accions fora de les instal·lacions de la Fundació. Els voluntaris es desplacen a diferents poblats de l’entorn i realitzen visites a hospitals i centres on la fundació porta a terme projectes.

Tot plegat, Aquest any l'expedició ha viatjat amb 700 quilos de material, majoritàriament material esportiu (vestimenta, pilotes, guants, material d’entrenament i botes), però també material escolar i sanitari que ha estat cedit pel santvicentí Pere Ferrer, l’ideòleg i un dels primers impulsor del Campus l’any 2006; les fundacions Damm i Iker Casillas; l'empresa Munich; la Federació Catalana de Futbol i el Reial Club Deportiu Espanyol.