Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Llavaneres recupera el Parc de Nadal a l’exterior i itinerant
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Llavaneres recupera el Parc de Nadal a l’exterior i itinerant

El nou parc de Nadal presenta una nova proposta més familiar on grans i petits puguin gaudir-ne plegats. Hem pogut parlar amb la regidora de Joventut, Nadine Van lock,  i assegura que la motivació ha estat trencar amb el model de les anteriors edicions i innovar amb una nova proposta 

Tot i que la primera activitat s'avançarà al dia 24 de desembre amb un Tió gegant a la plaça de la vila, el Parc de Nadal tindrà lloc del 27 de desembre al 5 de gener i acollirà diferents activitats amb el circ i la màgia com a fils conductors, com ara un  espectacle  de titelles, un contacontes en anglès o un taller de fanalets de reis, entre altres propostes. 

Pel que fa a les ubicacions, les activitats es portaran a terme en diferents espais oberts com parc de Can Rivière, el parc de Sant Pere, el parc de Ca l'Alfaro o la plaça de la Vila, entre altres indrets del poble.