Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Una vintena de joves de Sant Vicenç de Montalt s'han incorporat com a monitors a les estades esportives d'enguany
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Una vintena de joves de Sant Vicenç de Montalt s'han incorporat com a monitors a les estades esportives d'enguany

En aquesta línia, l'ajuntament continua sumant esforços per promoure l'ocupació entre els més joves. L’objectiu principal és que puguin posar-se en contacte amb el món laboral i agafar experiència.

Així doncs, entre el 28 de juny i el 30 de juliol, aquests joves treballaran com a monitors dels més de 400 nens i nenes que participen en les activitats esportives, les quals, inclouen les estades i mini estades, els cursets de natació, el campus de gimnàstica i el campus de Dansa.

A més d'aquests nens, cal sumar-hi també els que hi participen en el campus de patinatge i de futbol que organitzen els respectius clubs.

En total, estem parlant de més de 600 nens i nenes que, aquest estiu, gaudiran de les instal·lacions esportives del municipi.