Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Una vintena de joves s'incorporen com a monitors a les activitats esportives d'estiu
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Una vintena de joves s'incorporen com a monitors a les activitats esportives d'estiu

L'Ajuntament ha contractat una vintena de joves per a treballar aquest estiu com a monitors, planificant i conduint les activitats esportives municipals que organitza la Regidoria d’Esports. L’objectiu d’aquestes contractacions és ajudar els nois i noies a posar-se en contacte amb el món laboral, que adquireixin les primeres experiències i prenguin consciència de la importància del treball.

En aquest sentit, entre el 26 de juny i el 28 de juliol els i les joves treballaran com a monitors dels més de 400 nens i nenes que estan participant en les diferents activitats esportives.

Finalment, Totes les persones contractades per aquest estiu han passat el procés de selecció de personal establert per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.