Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Quins temes s'han tractat al Ple Ordinari de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt?
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Quins temes s'han tractat al Ple Ordinari de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt?

El manifest presentat pel comitè dels treballadors municipals de Sant Vicenç de Montalt i l’elecció dels dies de festa local de l’any 2022 van ser alguns  dels temes centrals que es van tractar ahir a la sessió del ple ordinari de l'Ajuntament. 

El comunicat, presentat pel comitè unitari d’empresa, expressava el mal estar general dels treballadors municipals per la utilització del col·lectiu amb finalitats polítiques. Davant d’unes declaracions per part d’alguns grups polítics que posaven en dubte la seva  professionalitat. 

Tal com ens ha pogut explicar a regidora de Recursos Humans, Sònia Miquel, davant d’aquesta situació, el consistori va elaborar un manifest de compromís per donar suport al col·lectiu i no posar en dubte la seva professionalitat, ni per escrit ni verbalment, amb finalitats polítiques o sense una sentència que confirmi la seva veracitat. 

En aquest sentit, es va proposar l’adhesió per part dels grups polítics i els regidors no adscrits a donar suport al manifest, per tal de no utilitzar el col·lectiu dels treballadors amb finalitats polítiques ni qüestionar la seva integritat. 

En votació, es van adherir tots els grups polítics i regidors menys el PSC i les abstencions de Ciutadans i del regidor no adscrit Miquel Àngel Martínez. 

Amb relació a altres qüestions tractades, es va aprovar per unanimitat que els dies de Festa Local de l’any 2022 seran el 24 de gener i el 31 d’octubre. Tal com ens ha explicat el primer Tinent d’Alcalde, Sergi Rabat, les dates s’han triat també tenint en compte l’opinió dels comerços i entitats municipals, amb qui tenen una comunicació fluida. 

L’any que ve, el Festiu Local del Municipi, cau en dissabte dia 22 de gener. Per aquest motiu, s’ha decidit ajornar la festivitat al dilluns 24 de gener per no tancar comerços i botigues durant el cap de setmana. 

Per altre costat, també es van posar sobre la taula algunes qüestions sobre la Festa Major d’enguany. Les dates seran del 12 al 15 d’agost, però el programari s’està acabant de tancar davant les noves mesures de contenció de la covid.

Segons la regidora de cultura i festes, Laia Sorribes, hi haurà actes cada dia, però es prendran algunes mesures com mantenir el públic assegut, cita prèvia, control d'accessos, respectar la distància de seguretat, mascareta i gel hidroalcohòlic de manera obligatòria. 

Amb tot això, la sessió, com ja és habitual, es va dur a terme de manera telemàtica a través de la plataforma Zoom i la podeu recuperar al nostre web radiosantvi.cat