Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Reobre el pavelló municipal amb totes les garanties de seguretat

El Pavelló Municipal Toni Sors recupera la seva activitat habitual amb totes les garanties de seguretat per a les persones usuàries. L’'enginyer municipal ha informat favorablement avalant la reobertura de la instal·lació esportiva, després de reparar les greus deficiències detectades en els sistemes de protecció contra incendis, que van provocar la seva clausura immediata el passat dimecres 11 d'octubre.  

Recordar que les deficiències en els sistemes de seguretat del pavelló es van detectar en una revisió exhaustiva duta a terme l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Prevenció i Seguretat, a tots els equipaments municipals. 

El regidor de Prevenció i Seguretat, Javier Granados, ha manifestat que 'un cop reobert el pavelló, es duran a terme les actuacions necessàries a la resta d’edificis municipals que presenten deficiències en els sistemes d’alarmes i contra incendis per garantir-ne la seguretat, prioritzant aquelles que requereixin una intervenció més urgent'./  Per la seva banda, l'alcalde, Javier Sandoval, aasenyala que 'malgrat que l'Ajuntament ha hagut de fer front a una despesa imprevista, el govern municipal ha actuat amb la màxima celeritat per tal de resoldre les incidències el més aviat possible'. 

Des de la Regidoria d'Esports, liderada per Elisa de Mata,  es demana disculpes a les entitats, clubs i a totes les persones usuàries del pavelló per les molèsties que el tancament de la instal·lació els hi hagi pogut ocasionar i agraeix la implicació i col·laboració del personal de l'àrea d'Esports.