Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Manca d’il·luminació nadalenca al poble
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Manca d’il·luminació nadalenca al poble

Segons va exposar la regidora a l'oposició del PSC, Esther Padilla (durant l'entrevista als polítics que fem cada dimecres), hi ha hagut diverses queixes respecte a aquesta qüestió. Padilla assegura que només s'han posat un terç de les llums de Nadal i que hi ha hagut una manca de planificació per part de l'equip de govern.

L'alcalde, Victor Llasera, ha assumit la responsabilitat i ha reconegut que l’Ajuntament ha tingut problemes amb el contracte de l'empresa que s’encarrega de la il·luminació, entre d’altres contratemps que han succeït durant els últims dies.

En tot cas, l'alcalde ha assegurat que això no tornarà a passar l'any que ve i que s'inclourà en els pressupostos del 2022 una partida específica de llums de nadal.