Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La cavalcada de reis a Sant Vicenç de Montalt segueix en peu
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La cavalcada de reis a Sant Vicenç de Montalt segueix en peu

Tal com va anunciar aquest dilluns el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, les noves restriccions derivades per l’augment de contagis de la nova variant Òmicron, no afectarien a la celebració de les cavalcades.  

En qualsevol cas, la nostra població estarà pendent de l’evolució de la pandèmia i també de possibles noves mesures restrictives. Ara per ara, la regidora de Cultura, Laia Sorribes, confia en que finalment, la situació sanitària ho permeti.

Tot i que es treballa amb la possibilitat que no es pugui portar a terme, la regidora ha assegurat que la intenció és celebrar una cavalcada molt semblant a la d’abans de la pandèmia  amb carrosses i caramels.

Pel que fa al recorregut, la cavalcada seguirà el mateix itinerari que les anteriors edicions, precisament el mateix que fa dos anys, just abans de la pandèmia.

Tot plegat, s’espera una gran afluència de persones i per això l’Ajuntament ha demanat que es compleixin un conjunt d’indicacions:

 

  • Que les persones no es col·loquin al tram del Carrer Major que va des de l’estanc i la Plaça del Poble 
  • Que es respectin les distàncies de seguretat i es faci ús de la mascareta 
  • Respectar les prohibicions d’estacionament del recorregut
  • i finalment que no es lliurin les cartes als reis durant el recorregut, així com tampoc  pujar a les carrosses per fer-se fotografies.