Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La Colla Gegantera de Sant Vicenç rebrà prop de 4.000 euros per part de l'Ajuntament

A través del conveni de col·laboració signat entre el consistori i l'entitat, la Colla Gegantera rebrà una subvenció d'exactament 3.620 euros. Uns diners que serviran per finançar part de les diferents activitats culturals que porten a terme.
Segons l'Ajuntament, aquest acord pretén impulsar el teixit associatiu de la vila i promoure la cultura popular i tradicional.

Per la seva banda, tal com ens ha pogut explicar el cap de la Colla, Ismael Batlle, aquesta quantitat també ajudarà a resoldre part dels deutes que porta arrossegant l'entitat i ha celebrat que, finalment, s'hagi arribat a un acord amb l'Ajuntament.

I a banda d'aquest acord, avui hem pogut conèixer que el pròxim dia 30 d'octubre, l'entitat ha estada convidada al 50è aniversari del Centre Català de Basilea. En aquesta ocasió, hi assistirà la Colla Gegantera de Sant Vicenç i la de Blanes.

Tot plegat, recuperant el tema de l'acord signat, la Colla Gegantera i de Grallers també s'ha compromès a fer tres sortides del calendari festiu local, concretament, ho farà a les dues festes majors d'estiu i el dia de la diada nacional de Catalunya.