Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La companyia Pengim Penjam porta l'espectacle familiar 'La Menuda i en Pau el Gegant' al Cívic

L’espectacle col·labora directament amb l’ONG Opens Arms (Dia Mundial de les Persones Refugiades)

L’espectacle de titelles i pallassos ‘La Menuda i en Pau el Gegant’, de la companyia de teatre Pengim Penjam, vol fer arribar un missatge en positiu de convivència entre els pobles. Totes les persones som persones i unides tenim la força d’un gegant!.

En Pau el gegant mentre passejava pels carrers del poble, ha perdut la seva gosseta, la Menuda, i és per això que està trist i preocupat. Primer de tot, busca entre els seus records, per poder-nos mostrar com és la gosseta. Veurem el primer dia que la coneix i també un altre dia molt important, el dia en què la Menuda i tot el poble salven una barqueta plena de gent que s’estaven ofegant al mar. Amb la unió i l’escalf poderós dels espectadors, la Menuda tornarà amb en Pau i tots junts ho podrem celebrar.

Les entrades per a veure l’espectacle es podran comprar al preu de dos euros mitja hora abans de la funció a la consergeria del Centre Cívic El Gorg. El pagament s’haurà de fer amb targeta bancària.