Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El retorn a les classes després de les vacances de Nadal es farà amb canvis respecte al primer trimestre del curs
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El retorn a les classes després de les vacances de Nadal es farà amb canvis respecte al primer trimestre del curs

A partir d’ara, segons ha acordat la Comissió de Salut Pública, només es confinaran les classes quan hi hagi 5 o més casos positius dins del mateix grup o en el cas que hi hagi un 20% de l’alumnat contagiat. Tot i això, en cas que es detecti algun positiu, es faran proves a tots els alumnes per conèixer l’abast del contagi.

D’altra banda, la Comissió ha considerat que donat el baix risc de contagi dels alumnes i l’elevat índex de vacunació, cal donar prioritat a la presencialitat a les aules per tal de fomentar un desenvolupament adequat.  

En qualsevol cas, els canvis arriben només per les classes d’infantil i primària, ja que en els estudis de secundària, batxillerat i cicles formatius, el funcionament serà el mateix que en la població adulta i no caldrà fer quarantena en cas de tenir la pauta de vacunació completa.