Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El Pumptrack de Sant Vicenç ja es troba completament operatiu i funcional

Sant Vicenç de Montalt compta amb un nou atractiu parc de primer nivell que permet ampliar i nodrir l’oferta lúdico-esportiva que s’ofereix al municipi al llarg de tot l’any i promoure l’activitat a l’aire lliure. Es tracta d’un Pumptrack, un circuit amb revolts peraltats, salts i petits desnivells on persones de totes les edats poden gaudir-ne amb vehicles amb rodes i sense motor, com ara bicicletes, BMX, patins, scooters o skates. 

La principal característica d’aquesta instal·lació és que permet mantenir-se en moviment sense pedalejar o donar-se impuls, només amb la inèrcia dels salts i la pròpia habilitat de les persones que en fan ús.

Aquest espai lúdic i esportiu, impulsat per la Regidoria d’Esports, s'ha construït a la riera del Gorg, ampliant així aquesta zona enfocada a la pràctica d’activitat a l’aire lliure.

L’entrada en funcionament d’aquest circuit suposa també l’aplicació d’una normativa que cal complir per garantir la seguretat de les persones usuàries. En aquest sentit, no en poden fer ús els menors si no van acompanyats dels pares o tutors i és obligatori l’ús del casc. Resta prohibida l’entrada de vehicles a motor, l’accés a peu a l’interior del circuit sense causa justificada i l’entrada d’animals. Tampoc es permet transitar-hi en sentit contrari.

L’incompliment d’aquestes normes pot comportar l’expulsió de les instal·lacions.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla