Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Ajuntament continua avançant cap a una administració plenament digital
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament continua avançant cap a una administració plenament digital

Així ho demostra l’últim balanç sobre l'ús dels serveis telemàtics durant el 2021. Segons l’informe, l’any passates van portar a terme prop de 3.500 tràmits o actuacions digitals a través de la plataforma web de l’Ajuntament, fet que suposa un increment del 7% respecte a l’any anterior. Al 2020, també va incrementar de manera molt significativa el nombre d’actuacions, concretament, més d’un 55 % amb relació al 2019. 

Això implica que en dos anys, la relació digital de la població amb l'Ajuntament s'ha incrementat en més d'un 62%.

Actualment, el 100% de les sol·licituds que rep l'Oficina d'Atenció Ciutadana s’efectuen amb mitjans digitals, ja sigui a través del web municipal o bé presencialment a l'oficina amb signatura digital.