Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Ajuntament busca un educador/a social per portar a terme un projecte d'atenció i intervenció amb famílies
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament busca un educador/a social per portar a terme un projecte d'atenció i intervenció amb famílies

El consistori a obert un procés de selecció per a la contractació d’un educador/a social  per a reforçar l’equip de serveis socials amb l'objectiu de portar a terme un projecte d'atenció i intervenció amb famílies. El projecte, que es durà a terme en el període comprès entre desembre de 2023 - gener 2024 i desembre de 2026 - gener 2027, busca intensificar la intervenció amb les famílies per aconseguir pal·liar els efectes de la pandèmia en la població infantil i juvenil i millorar els estils de criança i les relacions intrafamiliars. Aquest projecte també contempla la intervenció amb famílies que tenen fills o filles amb diversitat funcional, oferint-los un espai de suport i acompanyament en tot el procés de criança. Per tal de ser admès/a al procediment selectiu, s'hauran de reunir, entre d'altres, els següents requisits:

  • Haver complert 18 anys i no excedir de l’edat establerta com a màxima per a la jubilació.- Estar en possessió de la Diplomatura o grau en Educació social.- i tenir el nivell de català exigit en aquest procés de selecció que en aquest cas es el nivell C1-Suficiència.

El termini per a presentar-se a aquesta convocatòria s'allargarà del 9 al 15 de novembre de 2023 i les candidatures s’han de lliurar al Registre General de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.