Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Ajuntament busca monitors i monitores per a les activitats esportives d'estiu
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament busca monitors i monitores per a les activitats esportives d'estiu

L’Ajuntament de Sant Vicenç ha obert un procés de selecció per a la contractació temporal de personal per a treballar com a monitors i monitores de les activitats esportives d'estiu entre el 27 de juny i el 29 de juliol. Es busquen perfils de monitors per les estades esportives, pel campus de ball, els cursets de natació i el campus de gimnàstica artística. 

 El termini per a presentar-se a aquesta convocatòria va començar el dia 27 d'abril i finalitzarà el proper 11 de maig i les candidatures s’han de lliurar al Registre General de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.