Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament posa en marxa diferents vies de cooperació per donar suport a la població ucraïnesa

La intenció és contribuir a donar una resposta humanitària a les persones que estan sent víctimes del conflicte armat a Ucraïna.  En aquest sentit, El Consistori ha decidit posar-se a la disposició de la vintena de veïns i veïnes ucraïnesos que resideixen a Sant Vicenç de Montalt per qualsevol qüestió que estigui a l'abast de l'administració municipal. Aquestes persones s’hi poden posar en contacte a través del correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

En paral·lel, l’Ajuntament demana que si hi ha persones o famílies que vulguin acollir refugiats es poden posar en contacte a través del correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Per ajudar de manera econòmica, també facilita dos comptes corrents on totes les aportacions rebudes formaran part del Fons Català de Cooperació. Amb tot, També s’habilitarà un punt de recollida d'aliments bàsics, roba d'hivern, material d'higiene personal, materials de primers auxilis i de supervivència.