Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament posa en marxa un servei de recollida d'arbres de Nadal

Son moltes les persones que un cop finalitzades les festes de nadal gent, tenen la necessitat de desfer-se dels avets que han comprat i guarnit com a arbres de Nadal.

En aquest sentit, l'Ajuntament posa en marxa un servei de recollida d'aquests arbres, amb la instal·lació d’un punt de recollida que s’ubicarà a la rotonda de Can Muntaner.

Pel que fa als avets naturals, podran deixar-se en aquest punt fins el 23 de gener.

Els arbres recollits seran triturats i convertits en compost i seran, d'aquesta manera,  reincorporats al cicle de la natura. En el cas dels arbres artificials, existeixen tres opcions per a desfer-se’n :

Una és Trucar al 93 791 05 11, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i els dimecres, de 16 a 19 h, perquè la Brigada Municipal de Serveis els reculli gratuïtament. Una altra opció, es portar-lo a la Deixalleria Mòbil, que visita el municipi dos dies per setmana (dijous i dissabte), i finalment, portar-lo a la Deixalleria de les 3 Viles ubicada al municipi veí de Sant Andreu de Llavaneres. 

Els recordem que per facilitar-ne el reciclatge és molt important que els arbres dipositats no tinguin cap tipus de guarniment.