Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç celebra un any més el tradicional concurs de fotografia 'Un tastet de Sant Vicenç'

El concurs, que enguany ja arriba a la seva quinzena, torna als seus orígens amb la recuperació del format paper per a la presentació de les imatges. Està obert a tota a població i la temàtica de les fotografies és lliure, sempre que tingui relació amb Sant Vicenç, i que aquesta vinculació o identificació amb el municipi sigui apreciable a les imatges.

Cada participant pot presentar un màxim de 3 obres, en blanc i negre o color, sempre que no hagin estat publicades anteriorment ni premiades en cap altre concurs. La fotografia guanyadora està dotada amb un premi de 300 euros, la segona amb 150 euros i per la tercera 75 euros. També hi haurà un premi de 100 euros per al millor autor/a santvicentí/na. Les obres a concurs es poden presentar com a màxim fins el pròxim 31 de maig al Registre General de l'Ajuntament 

Les imatges premiades i les finalistes serviran de base per a la realització del calendari SVM 2023 que l’Ajuntament farà arribar a totes les llars del municipi a finals d’any.