Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç celebra els èxits esportius a la Nit de l'Esport

El Centre Cívic acollirà divendres, 26 de gener, a partir de les 20:00h, una nova edició de la Nit de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament, en reconeixement dels bons resultats esportius obtinguts la temporada passada dels i les esportistes i clubs del municipi. La Nit de l’Esport és un acte de reconeixement, però també una trobada anual de la gent de l’esport santvicentí.

La festa premiarà enguany a 23 equips i esportistes locals o que competeixen fora del municipi. També hi haurà reconeixements als club o entitats que hagin destacat en l’organització d’esdeveniments esportius i en el foment dels valors i la solidaritat. A més a més, es farà un reconeixement a una trajectòria personal per la tasca esportiva i es donaran premis a el o la millor esportista promesa i  millor esportista del 2023.

El jurat que ha avaluat les propostes que han arribat a la Regidoria d’Esports està integrat per Raúl Tamudo (Futbol), Laura López (Waterpolo) i Cristina Cubero (Periodista esportiva).