Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sant Vicenç celebra el Dia Mundial de l'Alimentació de l'11 al 22 d'octubre
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç celebra el Dia Mundial de l'Alimentació de l'11 al 22 d'octubre

El dia 16 d'octubre es commemora el Dia Mundial de l'Alimentació, una celebració que va promoure l'Organització de les Nacions Unides per l'Agricultura i l'Alimentació amb la voluntat de recordar i crear consciència sobre la gana al món, intentant així garantir la seguretat alimentària i les dietes nutritives per a tots. En aquest sentit, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt s'afegeix a la commemoració amb la Setmana de l'Alimentació Saludable.

L’Ajuntament ha preparat diferents activitats com ara tallers de cuina de supervivència per a joves, de malbaratament d’aliments i també d’aperitius saludables entre d’altres. Una de les convidades destacades d’aquesta Setmana de l’Alimentació saludable serà Ada Parellada, reconeguda cuinera del restaurant Semproniana, que dirigirà el taller “Cuina de cinc minuts... i una tarda!”. També s’organitzaran activitats per a la canalla i una exposició que es podrà visitar a l'Espai Jove El Cau de l'11 al 22 d'octubre.

La resta de tallers i activitats programades es realitzaran entre el 14 i el 21 d’octubre i serà necessari fer una inscripció prèvia. L’allistament s’ha de fer telemàticament a la pròpia pàgina web de l’ajuntament (www.svmontalt.cat) i s’haurà d’emplenar el formulari corresponent a cada una de les activitats.