Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Llavaneres s'adhereix a la Setmana Sense Fum 2022
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Llavaneres s'adhereix a la Setmana Sense Fum 2022

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres s'ha adherit a la celebració de la 23a Setmana Sense Fum (SSF), que commeora la Generalitat, del 25 al 31 de maig, amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig).

Per conscienciar la població sobre la necessitat de prescindir de l'hàbit de fumar, l'Equip d'Atenció Primària Sant Andreu de Llavaneres ha organitzat un punt informatiu per oferir assessorament a les persones que volen deixar de fumar però que no poden. Aquesta activitat tindrà lloc AVUI divendres al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, d'11 a 13 hores.

A banda, també organitzen una xerrada pel pròxim dimarts 31 de maig, a la Biblioteca. La conferència porta per títol 'Eines per deixar de fumar', hi poden assistir tots els veïns del municipi, i tenen preferència les persones que volen deixar de fumar o que es troben en procés de deshabituació. 

La Setmana Sense Fum s'impulsa a través del projecte d’integració 'SumaSalut'. El lema d’aquesta edició és 'Viu sense fumar i comença a sumar'. L’objectiu és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. 

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla