Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Llavaneres torna a convocar el concurs fotogràfic per a boletaires

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum  convida a participar en un concurs fotogràfic dedicat a la difusió de la cultura micològica local. El tradicional concurs de bolets de la fira gastronòmica de tardor es torna a convocar a través d'Instagram. La inscripció al concurs és gratuïta i es podrà tramitar a través d’un formulari que trobareu a la pròpia web de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

Aquells que vulguin participar, només hauran de publicar fins al proper 20 de novembre la fotografia al seu Instagram etiquetant el compte de l’ajuntament (@ajllavaneres) i també incloure a la publicació el #boletsllavaneres.

Hi ha dues categories de participació amb un premi de 100€ cada una. La primera, per a la fotografia artística amb més varietat d’espècies de bolets. I, d’altra banda, també es premiarà a aquella publicació amb la varietat de bolet més estranya. El jurat, format per persones de l’Agrupació Micològica Berguedana, emetrà el veredicte a través del web municipal i de les xarxes socials el 30 de novembre.