Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Avui finalitza el termini per sol·licitar les subvencions esportives 2022 que ofereix l’Ajuntament de Sant Vicenç

Aquestes son per a les activitats esportives federades que desenvolupin les entitats i associacions esportives del municipi.

En total es repartiran 27.700 euros entre les associacions i clubs del municipi que sol·licitin la subvenció i compleixin amb els requisits recollits a les bases. Aquesta xifra suposa un increment del 5% respecte a la de l'any passat.

Pel que fa als criteris d’atorgament, novament es tindran en compte aspectes com el número i tipus de fitxes i llicències federatives, atorgant més puntuació a les corresponents a esportistes menors de 16 anys, amb la qual cosa es pretén fomentar i potenciar l’esport base, o l’organització d’actes oberts a la participació ciutadana.

Les sol·licituds s’han de presentar telemàticament amb certificat digital de l'1 al 31 de maig de 2022, ambdós inclosos, a través del web municipal, emplenant una instància genèrica i adjuntant-hi el model específic de sol·licitud, l'annex1 i la documentació requerida.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla