Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Avui finalitza el termini de presentació de propostes per dissenyar els jocs pintats al terra del carrer Pau Casals
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Avui finalitza el termini de presentació de propostes per dissenyar els jocs pintats al terra del carrer Pau Casals

L’adequació d’una zona de jocs pintats al terra va ser una de les cinc propostes guanyadores del Pressupost Participatiu 2021-2022. Amb aquest nou espai, que s’habilitarà al final del carrer Pau Casals, l’objectiu és que la canalla, a més d’aprendre i divertir-se jugant amb altres nens i nenes, pugui mantenir-se de forma activa  després d’una jornada de classes, extraescolars i deures.

Aquesta actuació també contemplava la implicació de les escoles i, precisament els alumnes de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp són els que han triat tres del quatre jocs infantils que es pintaran: twister, laberint i tres en ratlla. La nova zona de jocs es completarà amb un circuit de xapes, proposta avalada pels promotors del projecte.