Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dona suport al comerç local i de proximitat a través del Projecte “Comerç 21”

El projecte Comerç 21 està desenvolupat per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona, conjuntament amb PimeComerç, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç. 

El projecte Comerç 21 ofereix suport, assessorament i acompanyament personalitzat de petites empreses seleccionades, fent una diagnosi del negoci, i dissenyant un pla d'accions, d'execució i seguiment. Entre els objectius destaca la digitalització, definir i implementar noves estratègies o redefinir el model de negoci. 

La data màxima per a la presentació d'inscripcions és el 14 de juny. Al web del projecte www.comerc21.cat s'hi pot trobar tota la informació, així com també un full d'inscripció per presentar la teva candidatura.