Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Ajuntament de Sant Vicenç ha començat a instal·lar jocs inclusius a la majoria de parcs del municipi
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç ha començat a instal·lar jocs inclusius a la majoria de parcs del municipi

L’acció pretén fer del poble un espai més inclusiu on els infants que tinguin una discapacitat física, psíquica o sensorial puguin accedir a unes àrees infantils adaptades. 

Per aquesta raó, tal com ens ha explicat el regidor d’Infància i Joventut, Sergi Rabat, s’estan instal·lant gronxadors i altres jocs infantils adaptats a diferents parcs de la zona, com el parc dels Germans o el de Can Boada, entre d’altres… En paral·lel, l’Ajuntament ha aprofitat per fer altres millores com la instal·lació de tanques perimetrals o feines de poda i enjardinament. 

Convertir els parcs del municipi en uns espais més inclusius ha estat un dels principals objectius de l’actual govern, ja que aquest era un dels projectes a executar dins de la Modificació de Crèdit aprovada el passat mes de maig. 

Tot plegat, el cost de les actuacions ha suposat una inversió de  75.000 euros.