Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sant Vicenç de Montalt serà un any més la seu del Campionat de Catalunya de Roller Freestyle de patinatge
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt serà un any més la seu del Campionat de Catalunya de Roller Freestyle de patinatge

El campionat està organitzat per La Federació Catalana de Patinatge (FCP) i el club SECRET SPOT en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Les proves tindran lloc a l’Skate Park Municipal el diumenge 12 de juny, i es preveu que s’estenguin durant tot el dia (des de les 10 del matí i fins les 5 de la tarda aprox).

El campionat, classificatori per al Campionat d’Espanya de Park (a excepció de la U10, que és d’àmbit autonòmic només), inclou les categories de competició U14, U19, Absoluta i Master +30.